Közélet

Közönségtalálkozót tart a Szabadtéri

Közönségtalálkozót tart a Szabadtéri

2020. augusztus 13., csütörtök
Közönségtalálkozót tart a Szabadtéri

Augusztus 18-án 16:30-kor tartják az idei Szegedi Szabadtéri Játékok záróprodukciója, a Hófehérke és a hét törpe közönségtalálkozóját.

Az elbűvölő családi mesebalett igazi csodavilágba repíti a nézőket az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Kocsák Tibor és ifj. Harangozó Gyula darabja a2019-es évadban akkora közönségkedvenc lett, hogy a nézők visszatapsolták, így idénaugusztus 21-én és 22-én tűzi műsorára a fesztivál. A darab - amelynek alapját Walt Disney első egész estés meséje adta - nem csak itthon, de külföldön is hatalmas sikert aratott. Az ausztrál kritikusok egyenesen Andrew Lloyd Webber munkáihoz hasonlították. A produkció egy igazi színházi előadás, amely nemcsak a klasszikus balett szépségével és bájával nyújt felejthetetlen élményt kicsiknek és nagyoknak. Ideális első színházi élmény lehet, amelynek hatására a gyermekek valódi színházszeretőkké válnak. - A tallini premier után a kritikák úgy fogalmaztak, hogy ez egy olyan előadás, mint mikor az ember kap egy boldogságinjekciót - nyilatkozta Harangozó Gyula, az előadás koreográfusa. A mókásan és karakteresen esetlen hét törpe, az ártatlan Hófehérke és a gonosz mostoha története Kentaur szenzációs díszleteiben kel életre. Az augusztus 18-án 16:30-kor kezdődő közönségtalálkozón nemcsak a produkció rendezőjével, de a szereplőkkel is találkozhatnak az érdeklődők. Az alkotókkal Jászay Tamás beszélget. Az eseményen a részvétel ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.