Sport

Kétszer is összecsap a MOL-Pick Szeged a horvát Nexe együttesével

Kétszer is összecsap a MOL-Pick Szeged a horvát Nexe együttesével

2020. augusztus 20., csütörtök
Kétszer is összecsap a MOL-Pick Szeged a horvát Nexe együttesével

Pénteken és szombaton zárt kapuk előtt a horvát Nexe együttesét fogadja a MOL-Pick Szeged az újszegedi sportcsarnokban. A meccs a klub YouTube-csatornáján élőben követhető - közölte a klub a honlapján.

A csapat gőzerővel készül, hiszen pénteken 17 órakor, szombaton pedig 16 órakor zárt kapus edzőmeccset játszik a horvát Nexe együttese ellen az újszegedi sportcsarnokban.

A szegedi csapat honlapja szerint a horvát bajnokság ezüstérmese már több edzőmeccset játszott, így megmérkőzött két BL-alakulattal, a szlovén Celjével (32–28-ra kaptak ki otthon), valamint a szintén horvát PPD Zagrebbel is találkoztak, és 14–14-es félidő után 30–24-re kikaptak. (A zágrábiakkal jövő pénteken csap össze itthon a MOL-Pick, a meccset a Sport 1 TV ismét élőben adja.)

A szlovén Maribort 27–17-re győzték le, a Gorenje Velenjét pedig 25–23-ra. Legutóbb ezen a héten kedden a Csurgói KK vendégei voltak, a somogyiak 28–22-re nyertek ellenük.

Jó hír, hogy Matej Gaber immár teljes intenzitással gyakorol, így a felkészülési szezonban először húzhatja majd magára az új mezt. Joan Canellas is egyre bátrabban fut, azonban egyelőre még nem játszik. Stefán Sigurmannsson és Luka Stepancic kezelésekre jár, az izlandi és a horvát játékos a lelátóról figyeli még az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.