Kétszer is összecsap a MOL-Pick Szeged a horvát Nexe együttesével

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pénteken és szombaton zárt kapuk előtt a horvát Nexe együttesét fogadja a MOL-Pick Szeged az újszegedi sportcsarnokban. A meccs a klub YouTube-csatornáján élőben követhető – közölte a klub a honlapján.

A csapat gőzerővel készül, hiszen pénteken 17 órakor, szombaton pedig 16 órakor zárt kapus edzőmeccset játszik a horvát Nexe együttese ellen az újszegedi sportcsarnokban.

A szegedi csapat honlapja szerint a horvát bajnokság ezüstérmese már több edzőmeccset játszott, így megmérkőzött két BL-alakulattal, a szlovén Celjével (32–28-ra kaptak ki otthon), valamint a szintén horvát PPD Zagrebbel is találkoztak, és 14–14-es félidő után 30–24-re kikaptak. (A zágrábiakkal jövő pénteken csap össze itthon a MOL-Pick, a meccset a Sport 1 TV ismét élőben adja.)

A szlovén Maribort 27–17-re győzték le, a Gorenje Velenjét pedig 25–23-ra. Legutóbb ezen a héten kedden a Csurgói KK vendégei voltak, a somogyiak 28–22-re nyertek ellenük.

Jó hír, hogy Matej Gaber immár teljes intenzitással gyakorol, így a felkészülési szezonban először húzhatja majd magára az új mezt. Joan Canellas is egyre bátrabban fut, azonban egyelőre még nem játszik. Stefán Sigurmannsson és Luka Stepancic kezelésekre jár, az izlandi és a horvát játékos a lelátóról figyeli még az eseményeket.

Előző sztori

Fóka és elefánt is játszik a szegedi Tesco-parkolóban

Következő sztori

Megtörte a csendet: „erőszakos homo-propagandáról" posztolgat Tóth Péter

Legutóbbi hasonló cikkek