Készpénzt lopott két tolvaj Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival és nővel szemben, akik készpénzt vittek el egy családi házból Hódmezővásárhelyen. A rendőrök rövid időn belül elfogták őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők május 17-én délelőtt mentek be az ingatlanba. Egyikőjük elterelte a sértett figyelmét, míg a másik a hálószobában lévő asztalról elvett egy borítékot, amiben 80 ezer forint volt. Ezt követően távoztak. A sértett amint észlelte, hogy eltűnt a pénze, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a városban elfogtak, előállítottak, ezt követően gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók az eltulajdonított készpénzt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Előző sztori

Koronavírusos lett Gyurcsány nyári egyetemének egyik résztvevője

Következő sztori

A normalitásért állnak ki a Hetero Pride-on