Hírzóna

Három román autóneppert is fogtak a csongrád-csanádi rendőrök

Három román autóneppert is fogtak a csongrád-csanádi rendőrök

2020. augusztus 6., csütörtök
Három román autóneppert is fogtak a csongrád-csanádi rendőrök

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a spanyol, a román és a német hatóságok által körözött gépjárműveket foglaltak le Csanádpalotánál, illetve Nagylakon - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre augusztus 5-én 6 órakor egy spanyol honosságú autószállító trélerrel, amelyen egy Mercedes-Benz CLA 220 típusú személyautót szállított a nagylaki közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a vontatmányon lévő gépkocsit a spanyol hatóságok körözik. Néhány órával később szinténegy román állampolgár egy spanyol honosságú BMW 530 D típusú gépkocsival akarta elhagyni az országot a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen.Az adattári ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a román hatóságok keresik. A délutáni órákban ugyancsak egy román állampolgár jelentkezett kilépésre egy bolgár honosságú Renault Master típusú mikrobusz vezetőjeként. Az ellenőrzés megállapította, hogy a kisbuszt a német hatóságok körözik. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen mintegy 9 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.