//

Három román autóneppert is fogtak a csongrád-csanádi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a spanyol, a román és a német hatóságok által körözött gépjárműveket foglaltak le Csanádpalotánál, illetve Nagylakon – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre augusztus 5-én 6 órakor egy spanyol honosságú autószállító trélerrel, amelyen egy Mercedes-Benz CLA 220 típusú személyautót szállított a nagylaki közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a vontatmányon lévő gépkocsit a spanyol hatóságok körözik.

Néhány órával később szintén egy román állampolgár egy spanyol honosságú BMW 530 D típusú gépkocsival akarta elhagyni az országot a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a román hatóságok keresik.

A délutáni órákban ugyancsak egy román állampolgár jelentkezett kilépésre egy bolgár honosságú Renault Master típusú mikrobusz vezetőjeként. Az ellenőrzés megállapította, hogy a kisbuszt a német hatóságok körözik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen mintegy 9 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

Előző sztori

Zöld helyett sárga besorolású lett Spanyolország

Következő sztori

Molière-komédiával folytatódik a Szabadtéri Játékok

Legutóbbi hasonló cikkek