Sport

Halasztást kér a szentesi vízilabdacsapat

Halasztást kér a szentesi vízilabdacsapat

2020. augusztus 18., kedd
Halasztást kér a szentesi vízilabdacsapat

A Metalcom Szentes férfivízilabda-csapata hatósági házi karantén miatt első bajnoki mérkőzésének elhalasztását kéri a magyar szövetségtől (MVLSZ).

A klub közösségi oldalának keddi beszámolója szerint a felnőttkeret minden tagja és edzője - összesen 18 fő - kétszer vett részt a Semmelweis Egyetemen PCR-teszten a Magyar Kupa küzdelmei után. Erre azért volt szükség, mert múlt szerdán az UVSE csapatával játszott a Szentes, és a fővárosiaknál szerepelt valaki, akinek később pozitív lett a tesztje. A szentesiek közül mindenkinek negatív lett az eredménye pénteken és hétfőn is, ettől függetlenül a Csongrád-Csanád megyei lakosokat a területi kormányhivatal járványügyi megfigyelés alá helyezte, vagyis jövő szerdáig karantént rendelt el számukra, lakhelyelhagyási tilalommal. Ez a rendelkezés 15 embert érint. Mindezek következményeként a jövő szombatra kiírt bajnoki rajton a csapat nem tud részt venni, és mivel több ifjúsági korú játékosuk és edzőjük is karanténba került, az utánpótlás kvalifikáción sem tud szerepelni a Szentesi VK. A magyar szövetség egyelőre nem közölte, hogy hozzájárul-e a mérkőzések halasztásához.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.