/

Egy tucat migráns próbálkozott hiába egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 12 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 8 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások augusztus 13-án 0 óra és 24 óra között négy esetben összesen nyolc határsértőt tartóztattak fel Szeged külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak líbiai, egyiptomi, szír, marokkói, illetve tunéziai állampolgárnak vallották magukat. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány négy migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Előző sztori

Energiakövetnek választottak egy szegedi egyetemistát

Következő sztori

Saját édesanyját verte és tartotta rettegésben egy alkoholista férfi

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…