Közélet

Dömötör Csaba szerint ez lesz az egyik legnépszerűbb nemzeti konzultáció

Dömötör Csaba szerint ez lesz az egyik legnépszerűbb nemzeti konzultáció

2020. augusztus 18., kedd
Dömötör Csaba szerint ez lesz az egyik legnépszerűbb nemzeti konzultáció

Már 1 millió 633 ezren nyilvánítottak véleményt a nemzeti konzultációban, így már most kijelenthető, hogy ez lesz az egyik legnépszerűbb konzultáció - hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedd délután a Facebook-oldalán.

Dömötör Csaba videójában megjegyezte: ennek oka van. A koronavírus-járvány változatlanul tombol a világban. Az ismert fertőzöttek száma közelíti a 22 milliót, az áldozatok száma pedig a 800 ezret. "Olyan fenyegetésről van szó, amit változatlanul komolyan kell venni" - tette hozzá. Az államtitkár kiemelte: a vírus Magyarországon is jelen van. Akkor tudnak a jövőben is eredményesen küzdeni ellene, ha tudják, hogy a magyarok mely intézkedéseket támogatják, melyek a legfontosabb egyetértési pontok. Ezt segíti a konzultáció - mondta Dömötör Csaba, aki köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik eddig megosztották, illetve ezután megosztják véleményüket. Erre augusztus 31-ig van lehetőség. "Minden vélemény számít" - fogalmazott. https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/posts/1232864710406735

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.