///

Brutálisan megverték a Fradi korábbi labdarúgóját

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerda éjjel egy budapesti szórakozóhelyen alaposan megverték Busai Attilát.

31 éves Busai Attila szerda este keveredett összetűzésbe egy fővárosi szórakozóhelyen. A Blikk szerint a labdarúgó és az ismeretlen személy között ökölváltásra került sor. Busai húzta a rövidebbet: „az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, és az egész arca borzalmasan nézett ki” – írta egy szemtanú véleményét a lap.

– A IX. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett – reagált a rendőrség a lap megkeresésére.

Mostanában egyébként nincs szerencséje Busainak, hiszen úgy tűnt, légiósként szerepelhet a svéd harmadik ligás Nyköpings BIS együttesében. A próbajátékon meg is felelt, ám egy korábban bundázással kapcsolatba hozott szponzorral akart szerződni a svéd együttes, aminek végül Busai és a szintén szerződésre váró magyar játékos Völgyi Dániel itta meg a levét.

Előző sztori

A Szeged-Csanád GA az első győzelemre hajt a Szentlőrinc ellen

Következő sztori

2,4 milliárdból újul meg a makói Almási iskola

Legutóbbi hasonló cikkek