A SZINkópéval folytatódik a Szabadtéri programsorozata

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kétnapos családi fesztivállal folytatódik a nyári színházi élmények sorozata az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

A Kövér Béla Bábszínház és a Szegedi Szabadtéri, SZINkópé fesztiválja augusztus 29-én és 30-án sokszínű programmal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bábelőadásokkal, koncertekkel és egész napos látványos, interaktív játékterekkel várja az érdeklődőket a Kövér Béla Bábszínház és a Szegedi Szabadtéri Játékok a SZINkópé fesztiválra az Újszegedi Szabadtérin. Az intézmények a kétnapos programsorozattal szeretnék megajándékozni a gyerekeket, akik a pandémia miatt sokáig voltak a négy fal közé szorítva, megfosztva a közösségi élményektől. A fesztivál középpontjában a város és a Tisza áll, az ingyenes programokat igyekeztek úgy összeállítani, hogy olyan- Szegeden még ismeretlen- játéktereket állítsanak fel, melyek interaktívak, és egyszerre sok embert megmozgatnak.

Az eseményre ingyenes helyjegyek korlátozott számban kaphatók, nyitvatartási időben a bábszínház jegypénztárában, valamint a fesztivál ideje alatt az Újszegedi Szabadtérin.

Előző sztori

Látványos drónfelvétel készült a Tisza árteréről – videó!

Következő sztori

Utánpótlás-válogatott kapus érkezett a Szeged-Csanád GA-hoz

Legutóbbi hasonló cikkek