Kultúra

A SZINkópéval folytatódik a Szabadtéri programsorozata

A SZINkópéval folytatódik a Szabadtéri programsorozata

2020. augusztus 25., kedd
A SZINkópéval folytatódik a Szabadtéri programsorozata

A Kövér Béla Bábszínház és a Szegedi Szabadtéri, SZINkópé fesztiválja augusztus 29-én és 30-án sokszínű programmal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bábelőadásokkal, koncertekkel és egész napos látványos, interaktív játékterekkel várja az érdeklődőket a Kövér Béla Bábszínház és a Szegedi Szabadtéri Játékok a SZINkópé fesztiválra az Újszegedi Szabadtérin. Az intézmények a kétnapos programsorozattal szeretnék megajándékozni a gyerekeket, akik a pandémia miatt sokáig voltak a négy fal közé szorítva, megfosztva a közösségi élményektől. A fesztivál középpontjában a város és a Tisza áll, az ingyenes programokat igyekeztek úgy összeállítani, hogy olyan- Szegeden még ismeretlen- játéktereket állítsanak fel, melyek interaktívak, és egyszerre sok embert megmozgatnak.

Az eseményre ingyenes helyjegyek korlátozott számban kaphatók, nyitvatartási időben a bábszínház jegypénztárában, valamint a fesztivál ideje alatt az Újszegedi Szabadtérin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.