Zsótér Donát visszatért a Honvédhoz

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zsótér Donát három év után visszatért a Budapest Honvéd csapatához – adta hírül a kispesti klub. A szegedi születésű támadó középpályás 2+1 évre kötelezte el magát.

Mint arról lapunk is beszámolt, Zsótér Donát három év után távozott az Újpest csapatától, azonban nem sokáig maradt klub nélkül, ugyanis a Budapest Honvéd csütörtökön bejelentette, hogy 2+1 évre szerződtette a szegedi születésű középpályást. A 24 esztendős játékos a 2016-17-es szezonban bajnoki címet ünnepelhetett a kispestiekkel.

–Sok tényezője volt, amiért vissza szerettem volna térni Kispestre – árulta el döntésének részleteit Zsótér Donát a klub honlapjának. – Láttam, hogy a Honvéd milyen eredményt ért el, milyen csapat alakul, mi lesz a játékfelfogás. Sok szempontot mérlegeltem, de egy percig sem gondolkoztam, hogy a klub mellett döntsek-e, Újpest után Magyarországon csak a Honvéd jöhetett szóba, a társak, az edzők végett is. Bízom benne, hogy újra ki tudok teljesedni itt, mint amikor bajnokok lettünk – fogalmazott a 24 esztendős játékos.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Online levelező oktatás indul az SZTE mezőgazdasági karán

Következő sztori

90 éves a vásárhelyi strandfürdő