Közélet

Új terepjárókkal vigyázzák a rendet a szerb–magyar határon

Új terepjárókkal vigyázzák a rendet a szerb–magyar határon

2020. július 9., csütörtök
Új terepjárókkal vigyázzák a rendet a szerb–magyar határon

Nemzetközi együttműködés keretében két új terepjárót kaptak a Bács-Kiskun és a Csongrád-Csanád megyei rendőrök az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökségtől (Frontex) - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Frontex Logisztikai Egységének képviseletében, Paolo Cristante július 9-én Szegeden, a határrendészeti kirendeltségen adta át a gépjárműveket Torma Sándor r. ezredesnek, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálat vezetőjének, valamint Dr. Révész Szabolcs r. alezredesnek, aSzeged Határrendészeti Kirendeltség vezetőjének. Az eseményen részt vett Dr. Pokornyi Katalin a Frontex regionális összekötő tisztviselője és Baukó Levente r. alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálatának vezetője is. A Land Rover Discovery típusú járőrautók a Frontex Nyugat-Balkán művelet részeként határőrizeti feladatokat látnak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.