Hírzóna

Razziáztak a Tisza teljes vonalán

Razziáztak a Tisza teljes vonalán

2020. július 23., csütörtök
Razziáztak a Tisza teljes vonalán

Nagyszabású akciót szervezett a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság (TVRK) július 10–12. között a folyó teljes vonalára - írja a Zsaru Magazin.

A járőrök 11-én a hőségben több ittas kisgéphajó-vezetővel szemben intézkedtek, aznap este pedig négy embert mentettek ki a vízből. Rengeteg turista látogatott el július második hétvégéjén a folyó kedvelt nyaralóhelyeihez. – Főleg szombaton voltak nagyon sokan a vízen – magyarázta Csúr Péter alezredes, a Kiskörei Vízirendészeti Rendőrőrs vezetője. – Az akció egyik célja az ittas állapotban lévő kisgéphajó-vezetők kiszűrése volt. A zsaruk az igazoltatások során a gyanú szerint három ittas kisgéphajó-vezetővel szemben intézkedtek. A hitelesített mobil alkoholmérő készüléküknek köszönhetően gyorsan kiderült, hogy a három férfi közül kettőnek a szabálysértési szintet érte el a véralkoholszintje, míg egy ember ellen ittas járművezetés bűntette miatt indítottak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.