Munkába álltak a szegedi női kézilabdázók

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn az újszegedi sportcsarnokban felméréssel kezdte a felkészülést a PC Trade Szeged női NB I/B-s csapata. Jövő héttől jön a kemény alapozás, majd augusztusban az edzőmeccsek.

Március közepe óta először küldhetett a PC Trade Szeged klubvezetése üzenetet a játékosoknak, amiben edzésre hívta őket. A koronavírus-járvány miatt idejekorán félbeszakadt bajnoki szezont negyedik helyen záró csapat kerete több ponton átalakult, az edzői poszton is váltás történt, Zubai Gábor vette át az együttes irányítását.

— A felkészülés első hetében az egyéni állapotfelmérés mellett a keményebb munkára melegítünk be, majd jövő héttől megkezdjük az alapozást. Már az edzőmeccsek időpontjai és az ellenfelek is körvonalazódnak, szükségünk is van meccsekre, hogy minél jobban összeszokjunk a bajnoki rajtra. Fiatal, sikeréhes csapatot vezethetek, ez pedig kulcs lehet a sikereinknek — mondta lapunk kérdésére Zubai Gábor vezetőedző.

A szeptember 13-án rajtoló NB I/B-s bajnokságban szeretnék folytatni az építkezést, aminek végső célja néhány éven belül egy, a saját utánpótlására épülő élvonalbeli csapat kialakítása.

Előző sztori

Hat új pályázati kiírást tettek közzé a Magyar falu programban

Következő sztori

Már 725 ezren töltötték ki a nemzeti konzultáció kérdőívét