Sport

Munkába álltak a szegedi női kézilabdázók

Munkába álltak a szegedi női kézilabdázók

2020. július 21., kedd
Munkába álltak a szegedi női kézilabdázók

Hétfőn az újszegedi sportcsarnokban felméréssel kezdte a felkészülést a PC Trade Szeged női NB I/B-s csapata. Jövő héttől jön a kemény alapozás, majd augusztusban az edzőmeccsek.

Március közepe óta először küldhetett a PC Trade Szeged klubvezetése üzenetet a játékosoknak, amiben edzésre hívta őket. A koronavírus-járvány miatt idejekorán félbeszakadt bajnoki szezont negyedik helyen záró csapat kerete több ponton átalakult, az edzői poszton is váltás történt, Zubai Gábor vette át az együttes irányítását.

— A felkészülés első hetében az egyéni állapotfelmérés mellett a keményebb munkára melegítünk be, majd jövő héttől megkezdjük az alapozást. Már az edzőmeccsek időpontjai és az ellenfelek is körvonalazódnak, szükségünk is van meccsekre, hogy minél jobban összeszokjunk a bajnoki rajtra. Fiatal, sikeréhes csapatot vezethetek, ez pedig kulcs lehet a sikereinknek — mondta lapunk kérdésére Zubai Gábor vezetőedző. A szeptember 13-án rajtoló NB I/B-s bajnokságban szeretnék folytatni az építkezést, aminek végső célja néhány éven belül egy, a saját utánpótlására épülő élvonalbeli csapat kialakítása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.