Különleges pezsgőest lesz szombaton Újszegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A megújult újszegedi piactéren szombaton különleges pezsgőkoktélokat, borokat és több hónapos Serrano sonkákat kóstolhatunk.

Veszelinov Annamária, az Újszegedi pezsegő névre keresztelt rendezvény ötletgazdája lapunknak elmondta, a Törley Pezsgőpincészet koktéljai, pezsgői, valamint a Torma Pincészet borai várják a kilátogatókat.

– A Törley Pezsgőpincészettől bemutatkozik a nyár újdonsága, a Limóza koktél, valamint a Torma Pincészet hűsítő borai mellé hozzá való csokoládékkal várjuk az érdeklődőket. Az italok mellett lehetőség lesz 18 hónapos Serrano sonkát kóstolni – fogalmazott a főszervező. Hozzátette, az ingyenesen látogatható esemény hangulatáról Jász András szaxofonos és DJ André gondoskodik majd.

A program szombaton délután 4 órától egészen éjfélig tart. Az ötletgazda elmondta, elsősorban középkorúak érdeklődésére számítanak.

– Ez egy kicsit eltérő esemény a megszokottaktól. Elsősorban a középkorúakat szeretnénk megcélozni ezzel, mert ők gyakran panaszkodnak, hogy nem tudnak hol szórakozni – zárta gondolatait.

Előző sztori

Házra dőlt egy fa Csanádpalotán

Következő sztori

Szalagkorlátnak csapódott egy kamion az M43-ason Szegednél