Gasztro

Különleges pezsgőest lesz szombaton Újszegeden

Különleges pezsgőest lesz szombaton Újszegeden

2020. július 3., péntek
Különleges pezsgőest lesz szombaton Újszegeden

A megújult újszegedi piactéren szombaton különleges pezsgőkoktélokat, borokat és több hónapos Serrano sonkákat kóstolhatunk.

Veszelinov Annamária, az

Újszegedi pezsegő

névre keresztelt rendezvény ötletgazdája lapunknak elmondta, a Törley Pezsgőpincészet koktéljai, pezsgői, valamint a Torma Pincészet borai várják a kilátogatókat. – A Törley Pezsgőpincészettől bemutatkozik a nyár újdonsága, a Limóza koktél, valamint a Torma Pincészet hűsítő borai mellé hozzá való csokoládékkal várjuk az érdeklődőket. Az italok mellett lehetőség lesz 18 hónapos Serrano sonkát kóstolni – fogalmazott a főszervező. Hozzátette, az ingyenesen látogatható esemény hangulatáról Jász András szaxofonos és DJ André gondoskodik majd. A program szombaton délután 4 órától egészen éjfélig tart. Az ötletgazda elmondta, elsősorban középkorúak érdeklődésére számítanak. – Ez egy kicsit eltérő esemény a megszokottaktól. Elsősorban a középkorúakat szeretnénk megcélozni ezzel, mert ők gyakran panaszkodnak, hogy nem tudnak hol szórakozni – zárta gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.