Hírzóna

Felesége darabolt fel egy ukrán rappert

Felesége darabolt fel egy ukrán rappert

2020. július 30., csütörtök
Felesége darabolt fel egy ukrán rappert

Őrizetbevette a szentpétervári rendőrség az Andy Cartwrigt művésznéven ismertté vált Alekszandr Jusko ukrajnai születésű rapper feleségét csütörtökön, miután beismerte, hogy feldarabolta férjét.

A feltehetően kábítószer-túladagolásban elhunyt 30 éves Jusko maradványait öt szatyorban találták meg egy hűtőszekrényben, miután felesége ügyvédje felhívta a rendőrséget. A jogász elmondta, az asszony nem akarta, hogy megtudják, milyen "dicstelenül" ért véget a férje, ezért úgy gondolta, jobb, ha inkább nyomtalanul eltűnik. A holttestet feldarabolta, de nem tudta, hogy mit kezdjen vele. Jusko szombaton halt meg. Az esetről beszámoló hírügynökségek felhívták a figyelmet arra, hogy Szentpéterváron az utóbbi időben elszaporodtak a darabolós ügyek. A legismertebbé Oleg Szokolov történész esete vált, aki tavaly novemberben gyilkolta meg fiatal élettársát. Nemrégiben egy fiatal szentpétervári férfi ismerte el, hogy felaprította a felesége testét, és a város közelében is kifogtak a folyóból egy részekre szabdalt hullát.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.