Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

Egy nagy visszatérő és két újonc a Szeged-Csanád GA-nál

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Kóródi Nándor tavaly kölcsönben szerepelt a Szeged-Csanád GA-nál és a csapat egyik legeredményesebb játékosa volt. A felkészülés elején visszatért a DVSC-hez, a Tisza-parti klub azonban szerdán bejelentette, hogy hároméves szerződést kötött a fiatal támadóval. Kóródin kívül Takács Tamás és Danilo Pejovic is csatlakozott Dobos Barna csapatához.

Kóródi Nándort aligha kell bemutatni a szegedi drukkereknek, ugyanis az előző szezonban nyolc góllal a második helyen végzett a csapat házi góllövőlistáján Germán Tamás mögött. Egyik legemlékezetesebb találata a Békéscsaba elleni győztes rangadón született a Szent Gellért Fórumban.

– Már az előző szezonban is jól éreztem magam Szegeden. Úgy gondolom, hogy a saját személyes fejlődésem és a klub eredményessége is folyamatos lehet a következő években, ezért is kötöttünk hosszú távú szerződést. A játékosokkal is nagyon jó a kapcsolatom, Szegedet is egyre inkább az otthonomnak érzem és a szurkolók is rengeteg erőt adnak. Örülök, hogy összejött a megállapodás – fogalmazott a visszatérő támadó.

Takács Tamás egy évre kölcsönbe érkezett a Mezőkövesd csapatától. A 29 esztendős csatár összesen 131 mérkőzésen szerepelt az élvonalban a Debrecen, a Diósgyőr és a Mezőkövesd színeiben.

– Néhány éve felmerült, hogy Szegedre jöjjek, most összejött és a Mezőkövesd is elengedett. Tényleg világszínvonalú az infrastruktúra, a szurkolókról pedig csak annyit, biztos vagyok benne, hogy sok néző előtt, jó hangulatú meccseket fogunk játszani – nyilatkozta a hórihorgas center.

Danilo Pejovic 2+1 éves szerződést írt alá a Szeged-Csanád GA-val. A 22 éves belső védő az előző szezonban 19 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Nyíregyháza csapatában. Pejovic szabadkai származású, magyar felmenőkkel és állampolgársággal rendelkezik.

– A klub célja és az enyém is a fejlődés és az előrelépés. Szegeden minden körülmény adott ehhez a következő években. A szurkolótábor is nagyon jó, együtt sok mindent elérhetünk – osztotta meg céljait.

Tovább olvasom

Hírzóna

Amerikai centert igazolt a Szedeák

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

A 23 éves, 208 cm magas James Dickey az amerikai egyetemi bajnokságban szereplő UNC Greensborótól érkezik Szrecsko Szekulovics együtteséhez.

Tovább olvasom

Sport

Vereséggel kezdett az SZVSE az NB III-ban

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

A Hódmezővásárhely nyerte megyei rangadót.

Tovább olvasom

Sport

Későn jött a szépítés, a Békéscsaba nyerte a rangadót

/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

A dél-alföldi derbin hiába dolgozott ki több helyzetet a Szeged, a Békéscsaba idegenben tudott nyerni. A hazaiak még büntetőt is hibáztak. echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Aktuál