Sport

Az előző szezon bajnokától igazolt kapust a Szeged-Csanád GA

Az előző szezon bajnokától igazolt kapust a Szeged-Csanád GA

2020. július 8., szerda
Az előző szezon bajnokától igazolt kapust a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia szerződtette Varga Bencét, aki az előző idényben NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett az MTK Budapesttel.

Mint arról beszámoltunk, a Tisza-parti klub kapusai közül Aleksic Branimir eligazolt, Szántai Levente pedig befejezte profi pályafutását, így szükségessé vált egy új hálóőr szerződtetése. A Szeged-Csanád GA szerdán bejelentette, hogy szerződést kötöttek a 24 esztendős Varga Bencével, aki az előző szezon bajnokától, az MTK Budapesttől érkezett.

A kazincbarcikai születésű játékos elmondta, örül annak, hogy egy jó közösségbe érkezett. A beilleszkedésben segíti Varga Szabolcs, akivel korábban együtt futballozott az MTK-ban. –A stadion nagyszerű, a szurkolótáborról is hallottam, sőt tapasztaltam, amikor itt jártunk az előző bajnoki szezonban. A város is gyönyörű, szóval nem volt nehéz döntés, hogy ide igazoljak – fogalmazott a 193 centis hálóőr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.