Közélet

Szakmai napon pallérozódtak a bűnmegelőzésben dolgozó csongrádi rendőrök

Szakmai napon pallérozódtak a bűnmegelőzésben dolgozó csongrádi rendőrök

2020. június 22., hétfő
Szakmai napon pallérozódtak a bűnmegelőzésben dolgozó csongrádi rendőrök

Szakmai napot tartottak a Csongrád-Csanád megye bűnmegelőzésében dolgozó rendőrök. A programon a szakma innovatív újdonságaival ismerkedtek a résztvevők - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A napokban a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya a Bűnmegelőzési és Oktatási Szolgáltató Központ Egyesület együttműködésével a területi és helyi szervek állományába tartozó, prevenciós feladatokat ellátó kollégák számára szervezett szakmai napot. A prevenciós továbbképzés célja az volt, hogy a bűnmegelőzés területén különféle feladatokat ellátó munkatársak új, naprakész ismereteket szerezhessenek, valamint, hogy a már meglévő tudásuk és tapasztalatuk is bővülhessen. A képzésen szó esett a turisztikai idény legfontosabb megyei prevenciós feladatairól, a fogyatékkal élők védelméről ésa vagyonvédelmi feladatok nyári aktualitásairól is. A napot a „Hová tűnt Letti” prevenciós játék bemutatása, valamint az érzelmi intelligencia fejlesztése csapatépítő program zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.