Közélet

A hétvégi házak tulajdonosait figyelmeztetik a rendőrök Csongrádban

A hétvégi házak tulajdonosait figyelmeztetik a rendőrök Csongrádban

2020. június 3., szerda
A hétvégi házak tulajdonosait figyelmeztetik a rendőrök Csongrádban

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya (BMO) - már a nyári prevenció jegyében - nyaralók, hétvégi házak védelmében szervezett megyei bűnmegelőzési kampányt.

Ehhez kapcsolódva május 25-től a rendőrkapitányságok munkatársai a BMO saját, Biztonságtechnikai ajánlások az otthonok védelméhez című prevenciós szóróanyagát helyezték el a hétvégi házas, illetve üdülőövezetben lévő ingatlanok postaládáiban a napokban, igény esetén pedig - a megfelelő egészségvédelmi intézkedések betartásával - személyesen is tájékoztatták a lakosságot az ingatlanok biztonsága érdekében betartandó főbb szabályokról, valamint a mechanikus és elektronikus védelmi eszközökről. A héten már a gépjárműbiztonság kerül előtérbe. Az újabb kampány keretében a rendőrség munkatársai főként a forgalmasabb, kiemelt helyszíneken (például bevásárlóközpontok területén) található parkolókban helyezik el a megelőzési tanácsokat, módszereket tartalmazó kiadványokat. Emellett a korábbi évek gyakorlatának megfelelően júniustól folytatódik a turisztikai idényhez kapcsolódó prevenciós tevékenység is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.