Közélet

Újra látogatható a makói skanzen

Újra látogatható a makói skanzen

2020. május 6., szerda
Újra látogatható a makói skanzen

Május 6-tól újra megnyitotta kapuit a József Attila Múzeum szabadtéri részlege, amelynek keretében kizárólag a néprajzi kiállítás, agabonás kasok, a putri, a hagymás ház, a műhelyek és a kút gyűjtemény tekinthetők meg az udvari részen.

Farkas Éva Erzsébet polgármester tájékoztatása szerint a látogatóknak több járványügyi óvintézkedést is be kell tartaniuk, így kötelező a szájmaszk viselése és a bejáratnál elhelyezett fertőtlenítő oldat használata. A zárt helyiségekben lévő kiállításoknál is kijelölik a kötelező haladási irányt. Az épületekben meghatározott számú személy tartózkodhat a megfelelő védőtávolság betartásával.

A skanzen hétfőn zárva van, keddtől vasárnapig 10 és 17 óra között várja a látogatókat. További információ a (62) 213-540-es telefonszámon kérhető, valamint awww.muzeum.mako.huweboldalon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.