Közélet

Többéves szemétdíjakat akar behajtani a vásárhelyi önkormányzat

Többéves szemétdíjakat akar behajtani a vásárhelyi önkormányzat

2020. május 2., szombat
Többéves szemétdíjakat akar behajtani a vásárhelyi önkormányzat

Többéves szemétdíjakat akar behajtani a vásárhelyi önkormányzat - írja a Vásárhely24.

A lap olvasója számlát is mellékelt, azt írta, hogy többekkel is beszélt, akik így jártak. Szerintük nincs elmaradt tartozásuk, de ezt nehéz és költséges lesz bizonyítaniuk ennyi év távlatából.

A portál egyik olvasója, Bencze Tamás, aki egyébként ősszel független települési képviselőjelölt volt, arról számolt be, - és fotót is küldött -, hogy 2015-ös és 2016-os elmaradt szemétdíjról kapott fizetési felszólítást a város cégétől, a HMSZ Zrt-től. Az ügyben nemcsak a lapot, de az illetékes hivatalt is megkereste, ahol csütörtökön azt közölték, a témában illetékes kolléganő csak jövő héten lesz bent, akkor tudnak válaszolni. Bencze Tamás azt írja, többekkel is beszélt, akik hasonló felszólítást kaptak, 8 napos fizetési határidővel, ellenkező esetben azt átadják a NAV-nak behajtásra. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.