Hírzóna

Szentesi edzőteremből lopott pénzt egy ismeretlen nő

Szentesi edzőteremből lopott pénzt egy ismeretlen nő

2020. május 12., kedd
Szentesi edzőteremből lopott pénzt egy ismeretlen nő

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki készpénzt lopott el egy szentesi edzőteremből - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető február 27-én 12 óra körül Szentesen, a Kossuth téren lévő edzőteremben, a folyosón őrizetlenül hagyott ruhadarabból készpénzt tulajdonított el. A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottról.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon,az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, valamint e-mailben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.