Megkapta az NB II-es licencet a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Csákvár 5:3

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteken határozatban értesítette a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát, hogy megfelelt az NB II-ben való induláshoz szükséges kritériumoknak.

Számos elvárásnak kell megfelelnie azoknak az egyesületeknek, amelyek a profi ligákban szeretnének indulni. Ezek között infrastrukturális, jogi, pénzügyi és számos más kritérium is szerepel. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia pénteken megkapta a hivatalos értesítést arról, hogy minden feltételnek megfelel, így elindulhat a Merkantil Bank Liga következő szezonjában.

–A tavalyi szezont még Gyulán kezdtük, idén azonban első alkalommal már a szegedi Szent Gellért Fórumban indíthatjuk a bajnokságot. A stadion az NB I-es licencet is gond nélkül megkaphatná. Örülök, hogy az első körben megkaptuk az engedélyt, ez jól mutatja, hogy sportszervezetünk átgondolt és fenntartható működést folytat – fogalmazott Ivány Tamás, a klub technikai igazgatója.

Előző sztori

A kormány a valódi munkában hisz

Következő sztori

840 millió forintos eszközbeszerzés zajlott az SZTE-n

Legutóbbi hasonló cikkek