Sport

Megkapta az NB II-es licencet a Szeged-Csanád GA

Megkapta az NB II-es licencet a Szeged-Csanád GA

2020. május 22., péntek
Megkapta az NB II-es licencet a Szeged-Csanád GA

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteken határozatban értesítette a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát, hogy megfelelt az NB II-ben való induláshoz szükséges kritériumoknak.

Számos elvárásnak kell megfelelnie azoknak az egyesületeknek, amelyek a profi ligákban szeretnének indulni. Ezek között infrastrukturális, jogi, pénzügyi és számos más kritérium is szerepel. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia pénteken megkapta a hivatalos értesítést arról, hogy minden feltételnek megfelel, így elindulhat a Merkantil Bank Liga következő szezonjában. –A tavalyi szezont még Gyulán kezdtük, idén azonban első alkalommal már a szegedi Szent Gellért Fórumban indíthatjuk a bajnokságot. A stadion az NB I-es licencet is gond nélkül megkaphatná. Örülök, hogy az első körben megkaptuk az engedélyt, ez jól mutatja, hogy sportszervezetünk átgondolt és fenntartható működést folytat – fogalmazott Ivány Tamás, a klub technikai igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.