Közélet

Közösségi szolgálatra várja a diákokat a makói múzeum

Közösségi szolgálatra várja a diákokat a makói múzeum

2020. május 30., szombat
Közösségi szolgálatra várja a diákokat a makói múzeum

A makói József Attila Múzeumban és Könyvtárban nyári közösségi szolgálatot teljesíthetnek 14-16 éves diákok - számolt be a Rádió 7.

Szikszai Zsuzsanna igazgató szerint makói, hódmezővásárhelyi és szegedi középiskolákkal kötöttek megállapodást arról, hogy az 50 órás szolgálatot a tanulók a két intézményben elvégezhetik. Hozzátette: erre június 16-a és augusztus 28-a között van lehetőségük a fiataloknak. Az igazgató kiemelte: a diákok segédkezhetnek a múzeum és könyvtár táboraiban, valamint teremőri feladatot is választhatnak. Érdeklődni a nyári közösségi szolgálatról a 06-62-213-540-es telefonszámon vagy a

jamuzeum@gmail.com

e-mail-címen lehet. A jelentkezéshez szükséges egy motivációs levél, valamint a hallgatói jogviszonyt igazoló okirat, és azt is jelezni kell, hogy mely időpont megfelelő az 50 óra letöltésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.