Közélet

Köszönet a mentődolgozóknak

Köszönet a mentődolgozóknak

2020. május 10., vasárnap
Köszönet a mentődolgozóknak

Köszönetét fejezte ki OrbánViktor miniszterelnök a mentőszolgálat dolgozóinak a mentők napja alkalmából vasárnap a Facebook-oldalán közzétett videóban.

A kormányfő a józsefvárosi mentőállomáson tett látogatást.Kiemelte: nagy dolog egy 10 milliós országtól, hogy 30 ezer ágyat és 8 ezer lélegeztetőgépet tud működtetni, úgy hogy mindenhol van orvos, ápoló és mentős is.A mentődolgozóknak azt mondta, nem csak a kormány, hanem mindenki hálás a helytállásukért, hogy "odatették magukat". A videóban Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, 37 éve mentős, amely szerinte a világ leggyönyörűbb hivatásai között van. Közölte: jó látni, hogy a fiatalok szemében is kezd egyre divatosabbá válni a mentős szakma. https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/166357274791526   Május 10. a mentők napja Magyarországon annak emlékére, hogy 1887-ben ezen a napon alakult meg a Budapesti Önkéntes Mentőegyesület.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.