Itt szavazhat a MOL-Pick Szeged négy játékosára

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeged, 2019. november 3. A szegedi Bánhidi Bence (k), valamint Matic Groselj (b) és Kristijan Horzen (j), a szlovén Celje játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában játszott MOL-Pick Szeged - RK Celje PL mérkõzésen Szegeden 2019. november 3-án. A Szeged 31-24-re gyõzött. MTI/Ujvári Sándor

A BL-szezon legjobbjait keresik.

A MOL-Pick Szeged négy játékossal képviselteti magát az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kedden indított szavazásán, amelyen a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének álomcsapatát választják meg a szurkolók. Az EHF honlapja arról számolt be, hogy az 50 jelölt 18 csapatból jött össze, győztest tíz kategóriában hirdetnek, a “klasszikus” hét poszt mellett a legjobb védőt, a legjobb fiatal játékost és a legjobb edzőt is díjazzák.

A  Szegedet Mikler Roland, Bogdan Radivojevic, Jorge Maqueda és Bánhidi Bence képviseli. A másik magyar BL-csapatból, a Telekom-Veszprémből Sterbik Árpád, Dragan Gajic, Petar Nenadic, Rasmus Lauge, Manuel Strlek és Blaz Blagotinsek került be a legjobbak közé.

Az edzők között a veszprémieket irányító David Davis van ott a jelölteknél, míg az öt legjobb fiatal közé bekerült Szita Zoltán, a lengyel Wisla Plock magyar válogatott balátlövője is.

Szavazni ezen a linken tud: https://bit.ly/3egw5hq

A férfi BL a csoportkör után, a rájátszás első fordulója előtt szakadt félbe a koronavírus-járvány miatt, majd az EHF április végén úgy döntött, törli az egyenes kieséses szakaszt. Ezért december 28-29-én rendezik Kölnben a két csoport első két-két helyezettje, vagyis a spanyol Barcelona, a francia Paris Saint-Germain, a német THW Kiel és a Telekom Veszprém részvételével a négyes döntőt.

Előző sztori

Rendhagyó lesz az idei csíksomlyói búcsú

Következő sztori

Több százmillió forintot zsarolt ki ügyfelétől, egy magyar feltalálótól az ügyvédje