Közlekedés

Hétfőtől ismét az első ajtón kell felszállni a Volánbuszokra

Hétfőtől ismét az első ajtón kell felszállni a Volánbuszokra

2020. május 9., szombat
Hétfőtől ismét az első ajtón kell felszállni a Volánbuszokra

Hétfőtől ismét az első ajtón kell felszállni a Volánbusz Pest megyét és Budapestet nem érintő járataira, és bizonyos feltételekkel jegyet, bérletet is lehet vásárolni a buszvezetőktől - közölte a közlekedési társaság pénteken az MTI-vel.

A közleményen azt írták, hogy a buszon egyszerre egy jegyet vagy bérletet vásárló utas lehet, a többieknek a peronon kell várakozniuk egymástól másfél méteres távolságra. A jegyvásárlás miatt nem állítanak fel buszvezetőt elhatároló kordont, de az első üléssorokat lezárják, azokon nem lehet utazni - tették hozzá. Emlékeztettek: május 4-től kötelező a szájmaszk viselése a Volánbusz járatain, az autóbusz-állomásokon, várótermekben, pénztáraknál és személyes ügyfélszolgálati pontokon, az utazás során pedig be kell tartani a másfél méteres távolságot. MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.