Hírzóna

Bringabaleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Bringabaleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

2020. május 20., szerda
Bringabaleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett május 14-én 13 óra 25 perckor biciklivel közlekedett Szegeden, a Roosevelt téri kerékpárúton az Oskola utca felől a Dózsa utca irányába. A Vár utcai kereszteződéshez érve egy vele szemben haladó ismeretlen kerékpáros nő - figyelmetlenségből – áttért a menetirány szerinti bal oldalra és összeütköztek. A sértett a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, azonban ez csak később derült ki.Az ismeretlen kerékpáros segítségnyújtási kötelezettségének kellő mértékben eleget téve távozott a helyszínről. A nő körülbelül 60 éves, átlagos testalkatú, haja őszes-szőkés. A baleset idején drapp színű kardigánt viselt, és világoskék kerékpárral közlekedett. A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, vagy érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.