//

Bringabaleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett május 14-én 13 óra 25 perckor biciklivel közlekedett Szegeden, a Roosevelt téri kerékpárúton az Oskola utca felől a Dózsa utca irányába. A Vár utcai kereszteződéshez érve egy vele szemben haladó ismeretlen kerékpáros nő – figyelmetlenségből – áttért a menetirány szerinti bal oldalra és összeütköztek.  A sértett a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, azonban ez csak később derült ki. Az ismeretlen kerékpáros segítségnyújtási kötelezettségének kellő mértékben eleget téve távozott a helyszínről.

A nő körülbelül 60 éves, átlagos testalkatú, haja őszes-szőkés. A baleset idején drapp színű kardigánt viselt, és világoskék kerékpárral közlekedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, vagy érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Előző sztori

Ismét rajzpályázatot hirdet a Szegedi Vadaspark

Következő sztori

Már több mint 100 ezer dolgozón segít a munkahelyvédelmi bértámogatás

Legutóbbi hasonló cikkek