/

Piát és pénzt loptak két csanádpalotai kocsmából

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A makói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 21 éves férfival szemben, aki készpénzt és alkoholos italokat vitt el két vendéglátóhelyről Csanádpalotán. Lopás miatt kell felelnie – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli elkövető 2019. november 26-án hajnalban bemászott egy presszó udvarára Csanádpalotán. Az ott lévő raktár ajtaját befeszítette, majd onnan két üveg szeszes itallal és több tízezer forinttal távozott. Két órával később egy étterembe is bement és a pult alatt lévő fiókból csaknem húszezer forintot vett ki.

A nyomozók az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit a járőrök elfogtak és a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi elismerte a cselekmény elkövetését, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és az illetékes bíróság 2019. november 29-én elrendelte letartóztatását.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Előző sztori

Már nem jelenti a betegeket a szegedi egyetem, mert minek!

Következő sztori

Az SZTE egészségügyi dolgozóit segíti az Etesd a Hősöket! szegedi kezdeményezés

Legutóbbi hasonló cikkek