Egyetem

Önkéntes segítőket vár a klinikai központ

Önkéntes segítőket vár a klinikai központ

2020. április 4., szombat
Önkéntes segítőket vár a klinikai központ

Felmérést végeznek a Szegedi Tudományegyetemen, hogy a COVID-19 veszélyhelyzetben az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban felmerülő feladatok ellátására mely egyetemi alkalmazottak és hallgatók vállalnának önkéntes munkavégzést.

Az egyetemi szervezeti egységekben dolgozó egészségügyi és nem egészségügyi végzettségű dolgozók – beleértve az igazgatásban foglalkoztatottakat is – az adott szervezeti egység vezetőjénél jelentkezhetnek önkéntes segítőnek az erre a célra kialakított

táblázat

kitöltésével. Az egyetemi hallgatók a https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/forms/details/1849695 címen elérhető „COVID-19 önkéntes segítők felmérése” elnevezésű űrlap kitöltésével jelentkezhetnek. A VI. éves orvostanhallgatóknak más eljárásrendben kell jelentkezniük, ők az ÁOK Tanulmányi Osztályán kapnak további információt. Az igényeknek megfelelően a Klinikai Központ a kiválasztott egyetemi polgárokkal önkéntes segítői jogviszonyt létesít.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.