Sport

Az EHF szerint a szegedi Radivojevics volt az idény legjobb igazolása

Az EHF szerint a szegedi Radivojevics volt az idény legjobb igazolása

2020. április 23., csütörtök
Az EHF szerint a szegedi Radivojevics volt az idény legjobb igazolása

Az EHF egyik összeállítása azt összegzi, hogy ki volt az idény legjobb igazolása a Bajnokok Ligájában. A lista élén a MOL-Pick Szegeden játékosa, Bogdan Radivojevics végzett. Ugyanakkor nyolc év után távozik a csapattól Alen Blazevic,

A klub honlapja számolt be arról az örömteli hírről, hogy a 2019-2020-as szezon legértékesebb igazolásának a MOL-Pick Szeged jobbszélsőjét, Bogdan Radivojevicset választották. „Szép volt, Bogi” – zengné most a kék tábor. A nemzetközi kézilabda-szövetség szerint Bogi kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő, élete eddigi legjobb formáját mutatta, összesen 63 gólt dobott a Bajnokok Ligájában. Radivojevics az Európa-bajnokságon is gólerősen játszott a szerb nemzeti együttesben, kiváló idényt futott. – Örülök ennek az elismerésnek, de nagy jelentőséget azért nem szabad neki tulajdonítani, hiszen a mi sportágunk csapatjáték, társak nélkül én sem lehetnék eredményes. Többször mondtam már, jó döntést hoztam, amikor Szegedre igazoltam. Remek edzői stábbal dolgozhatom, bíznak bennem, ennek megfelelően kellő önbizalommal rendelkezem, és ott áll mindig mögöttünk az a szurkolótábor, amely csodás, hatalmas erőt ad mindenkinek – nyilatkozta Bogdan Radivojevics.

Egy másik hír szerint távozik a szegedi klubtól

Alen Blazevic

. A nyolc évig a Picknél játszó horvát sportoló mindezt felesége Facebook-oldalán jelentette be - írja a Délmagyar.

– Köszönök minden emléket Szeged, amelyet együtt éltünk át! A második otthonommá vált a város. Nagyon szomorú vagyok, hogy csak így köszönhetek el tőletek a koronavírus miatt. Csodálatos szurkolóink vannak, akik a klub szívét és lelkét jelentik. Nagy győzelmeket éltünk át együtt, sok barátot szereztem, és még mielőtt hazamegyek, a legnagyobb élményt élhetjük át a következő napokban, megszületik a gyermekünk – ami így hangzik magyar fordításban.

(Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.