A koronavírus ellen dolgozóknak vitt ajándékot Bánhidi Bence

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön a Szegeden kijelölt járványkórház dolgozóinak vitt ebédet a MOL-Pick Szeged válogatott kézilabdázója.

— Megnyugtató, hogy Szegeden is minden adott ahhoz, hogy az orvosok sikerrel gyógyítsanak meg minél több koronavírusos beteget. Folyamatosan követem a híreket és tapasztalom, hogy az országban milyen komoly összefogás van és ebbe szerettem volna én is bekapcsolódni. A Gőry Pince tulajdonosa, Ábel Antal — bár neki is komoly fejtörést okoz a jelenlegi helyzet— első szóra segített, ahogy a Szegedi Tudományegyetem is azonnal partner volt. Remélem, hogy sikerült néhány örömteli pillanatot szereznünk a megfeszített munkával a koronavírussal fertőzöttekért küzdő dolgozóknak a II. kórházban — fogalmazott Bánhidi Bence, akinek akciójához csatlakozott csapattársa és barátja, Bodó Richárd is, bár ő nem tartott vele a biztonsági előírások miatt.

A válogatott kézilabdázó nem csak a Kálvária sugárúti intézményben járt csütörtökön. A Gyermekklinika onkológiai osztályán fekvő betegeknek és az ott dolgozóknak is vitt ajándékot. A Reménysugár Alapítvány és a MOL-Pick Szeged csapata, de a kézilabdázók magánemberként is rendszeresen együttműködnek az alapítvánnyal, így a beálló nem először segített mosolyt csalni a kis betegek arcára .

Bánhidi Bence hangsúlyozta, hogy ő is nagyon ritkán és csak az alapvető szabályok betartása mellett megy utcára, a mai jótékonysági akció előtt is részletesen egyeztetett a kórházzal a szükséges védekezési előírásokról. A kézilabdázó külön kiemelte, ezekben a napokban a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra, és tartsuk be a szabályokat, hogy mielőbb túlessünk ezen a nehéz helyzeten.

https://www.facebook.com/banhidi27/photos/a.1705494533112363/2522949258033549/?type=3&notif_id=1586436468605672&notif_t=page_post_reaction&ref=notif

Előző sztori

Jelentős egészségügyi adomány érkezett Kínából Szegedre

Következő sztori

Idén nem lesz magyar bajnok a kézilabdában sem