Közélet

Koronavírus: jelentős bevételkiesésre számítanak a Vadasparknál

Koronavírus: jelentős bevételkiesésre számítanak a Vadasparknál

2020. március 13., péntek
Koronavírus: jelentős bevételkiesésre számítanak a Vadasparknál

Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója lapunknak elmondta, az állatkert életében a tavaszi hétvégék a legforgalmasabbak, a veszélyhelyzet miatt azonban jelentős bevételkiesésre számítanak.

A tavaszi hétvégék a legfontosabbak a Vadaspark életében, hiszen az iskolák többsége ilyenkor szervez kirándulást, most azonban a gyerekcsoportoknak megtiltották a tömegközlekedés használatát – kezdte Veprik Róbert, a Vadaspark igazgatója. – Egyelőre nem tudjuk megjósolni, hogy a családok hétvégi látogatási kedve milyen módon változik, de szinte biztos, hogy jelentős bevételkiesésre számíthatunk – fogalmazott. Hozzátette, a Vadaspark egészen biztosan nyitva lesz, amíg más iránymutatást nem kapnak. Az igazgató kitért arra is, hogy a pénztárosok fokozottan figyelnek a higiéniára. Kiemelte, hogy üvegfal található a pénztárnál, így nem kerülhetnek egy légtérbe a vendégek és a pénztárosok. Megemlítette, hogy az állatok ellátása is változatlanul zajlik. A rendkívüli veszélyhelyzet miatti intézkedések kapcsán felkerestük a Füvészkertet is, ahol szűkszavúan csak annyit mondtak, egyelőre a megszokott nyitvatartás szerint várják a vendégeket. A Somogyi Könyvtár későbbre ígért tájékoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.