Fidesz: Szabó Sándor mondjon le a parlamenti képviselőségről!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Fidesz közleményében felszólította az MSZP-s Szabó Sándort, hogy mondjon le parlamenti képviselőségről. A közleményt a továbbiakban változtatás nélkül közöljük.

“Újabb történelmi lehetőséget szalasztott el a baloldali ellenzék hétfőn az Országgyűlésben: a kicsinyes pártpolitikai érdekek helyett most dönthettek volna a magyar emberek védelme mellett. A baloldal és a függetlenek java része azonban nem szavazta meg a kormány számára cselekvési lehetőséget jelentő koronavírus-törvényt, köztük a szegedi szocialista Szabó Sándor sem.

Szabó Sándor ezzel méltatlanná vált közhivatalára, a szegediek nem azért szavaztak neki bizalmat, hogy sorskérdésekben, járvány idején Szabó szembeforduljon az emberekkel, az emberek védelmével és a magyar emberek jogos elvárásaival.

Szabó Sándor leszerepelt, mert nem szavazta meg a koronavírus-törvényt, ezzel akadályozta a kormányzatot a hathatós védelem megszervezésében. Szabó Sándor így méltatlanná vált az emberek képviseletére.

A szocialista Szabó Sándornak azonnal le kell mondania!

Szegedi Fidesz”

Előző sztori

Módosul a postai kiszolgálás és a kézbesítés rendje

Következő sztori

Koronavírus: ötezer háztartásnak segített Kothencz János és az egyházmegye

Legutóbbi hasonló cikkek