Sport

Elengedi a tagdíjakat és online edzéseket tart a szegedi jégkorongcsapat

Elengedi a tagdíjakat és online edzéseket tart a szegedi jégkorongcsapat

2020. március 24., kedd
Elengedi a tagdíjakat és online edzéseket tart a szegedi jégkorongcsapat

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű felnőtt- és korosztályos jégkorongcsapatai számára a vártnál korábban értek véget a bajnokságok a koronavírus-járvány miatt. Elővigyázatosságból a közös edzésekkel is leálltak a szakosztálynál, amely speciális intézkedésekkel alkalmazkodott a jelenlegi helyzethez.

Mivel sokaknak gazdasági nehézségeket okoz vagy fog okozni a jövőben a kialakult járványügyi helyzet, a csapat vezetősége úgy döntött, hogy elengedi az áprilisi és májusi tagdíjakat, ezzel tehermentesítve a szülőket. Emellett hétfőtől teljes gőzzel beindult a klub online edzésprogramja, amelyben korosztályokra bontva, napi szinten rendszeres feladatokkal látják el az utánpótlást videók formájában. A gyerekek pedig igazán kreatív módokat találnak, hogy otthon is el tudják végezni a gyakorlatokat. Az ellenőrzésre is figyelnek, ezért a gyerekek és szüleik szintén rögzítik a feladatok elvégzését, az edzői stáb pedig elemzi azokat, majd konzultálnak a hibákról. Amíg a járványhelyzet úgy kívánja, ebben a formában folytatják a munkát a szegedi jégkorongozóknál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.