/

Elengedi a tagdíjakat és online edzéseket tart a szegedi jégkorongcsapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű felnőtt- és korosztályos jégkorongcsapatai számára a vártnál korábban értek véget a bajnokságok a koronavírus-járvány miatt. Elővigyázatosságból a közös edzésekkel is leálltak a szakosztálynál, amely speciális intézkedésekkel alkalmazkodott a jelenlegi helyzethez. 

Mivel sokaknak gazdasági nehézségeket okoz vagy fog okozni a jövőben a kialakult járványügyi helyzet, a csapat vezetősége úgy döntött, hogy elengedi az áprilisi és májusi tagdíjakat, ezzel tehermentesítve a szülőket.

Emellett hétfőtől teljes gőzzel beindult a klub online edzésprogramja, amelyben korosztályokra bontva, napi szinten rendszeres feladatokkal látják el az utánpótlást videók formájában. A gyerekek pedig igazán kreatív módokat találnak, hogy otthon is el tudják végezni a gyakorlatokat.

Az ellenőrzésre is figyelnek, ezért a gyerekek és szüleik szintén rögzítik a feladatok elvégzését, az edzői stáb pedig elemzi azokat, majd konzultálnak a hibákról. Amíg a járványhelyzet úgy kívánja, ebben a formában folytatják a munkát a szegedi jégkorongozóknál.

Előző sztori

Márciusi havazás a kihalt Szegeden – galéria

Következő sztori

Operatív törzs: egyre többen szegik meg az intézkedéseket 

Legutóbbi hasonló cikkek