Sport

Szegedre érkezik a fallabda elitje

Szegedre érkezik a fallabda elitje

2020. február 24., hétfő
Szegedre érkezik a fallabda elitje

A szegedi Squash Club Szabadidőközpont ad otthont szombaton az I. osztályú férfifallabda-csapatbajnokság mindent eldöntő, 3. fordulójának. A házigazda Vidux Tisza Squash SE együttesére három összecsapás vár. Az eseményre a belépés ingyenes.

A zárásához érkezett a férfi fallabdázók I. osztályú csapatbajnoksága. A lebonyolítás szerint a tízcsapatos mezőnyben mindenki játszik mindenkivel, az eddigi két körben így minden csapat hat mérkőzést tudott le, ehhez jön hozzá most újabb három. A helyezésekről döntő meccseknek a szegedi Squash Club Szabadidőközpont ad otthont. A házigazda, kétszeres bajnok Vidux Tisza Squash SE jelenleg három sikerrel és három vereséggel áll, így harcban van a dobogós helyekért, ám az éremszerzéshez bravúr és szerencse is kellene. Szombaton 10 órától a Squashberek SE, 12 órától a City Squash Club SE, 14 órától pedig a spanyol légiósokkal megerősített Gekko SE ellen mérkőznek. Mellettük szól a mindig lelkes szegedi közönség támogatása, valamint az is, hogy a külföldön edzősködő Hoffmann Péter haza tud utazni az eseményre. A Tisza SE így a Sebők Benedek, Hoffmann, Vas Máté, Kiss Dániel, Vas Márton összeállításban szerepelhet. Az eseményre a belépés ingyenes. Sebők formájára nem lehet panasz: a 26 éves játékos a hétvégén megnyerte a Százhalombattán rendezett 4. összevont férfi ranglistaversenyt. A magyar válogatott sportoló mindhárom meccsén magabiztosan, 3:0-ra győzött, sorrendben Juhász Áront, Kamocsai Bendegúzt és a fináléban Ulics Mátét múlta felül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.