Hírzóna

Orosz autócsempész bukott le Csanádpalotán

Orosz autócsempész bukott le Csanádpalotán

2020. február 10., hétfő
Orosz autócsempész bukott le Csanádpalotán

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött járművet foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben eljárás indult - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy orosz férfi jelentkezett kilépésre február 8-án 9 óra körül egy orosz honosságú személyautó vezetőjeként a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a Mazda CX-3 típusú gépkocsi forgalmi engedélyét meghamisították, rendszámtáblái pedig egy másik járműhöz tartoznak. Az eredeti adatok alapján az autót a német hatóságok körözik. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, közokirat-hamisítás bűntett, valamint orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók a csaknem 7 millió forint értékű városi terepjárót lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.