Közélet

Nyílt napot tartanak a szegedi rendészeti szakgimnáziumban

Nyílt napot tartanak a szegedi rendészeti szakgimnáziumban

2020. február 3., hétfő
Nyílt napot tartanak a szegedi rendészeti szakgimnáziumban

Február 7-én, pénteken megnyitja kapuit az érdeklődők előtt a szegedi tanintézmény - tájékoztatott az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

A nyílt nap alkalmával a hivatás iránt érdeklődő fiatalok tájékoztatást kapnak a felvételi eljárás sajátosságairól és a képzési rendszerről, valamint betekintést nyerhetnek az egyes rendőri szervek munkájába, a kiképzés speciális szegmenseibe. A tanintézmény számos színes programmal várja a diákokat, akik a taktikai és alaki bemutatók megtekintése mellett információkat kapnak többek között az elméleti és erőnléti követelményekről, valamint részt vehetnek fegyverzettechnikai bemutatón. Várják mindazokat, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek és azokat is, akik úgy érzik, egy napon szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.