Közélet

Nem változnak az üdülőtelkek bérleti díjai Makón

Nem változnak az üdülőtelkek bérleti díjai Makón

2020. február 9., vasárnap
Nem változnak az üdülőtelkek bérleti díjai Makón

Facebook-oldalán számolt be a Maros-parti üdülőterületek bérleti díjairól szóló, a képviselő-testületi ülésen tárgyalt előterjesztésről Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere.

Mint írta, "önkormányzatunk 2014 óta a bérleti és használati díjak változatlanul hagyása mellett döntött, ahogyan az idei esztendőben is ezt támogattuk. Az üdülőövezetben jelenleg 249 üdülőtelek található, amelyek mintegy 35 százaléka magántulajdonban van. Közös célunk, hogy ez az intézkedés is hozzájáruljon a sokak által kedvelt üdülőövezetben ahhoz, hogy minél több makói családnak nyújtson lehetőséget kiszakadni a városi forgatagból, tartalmas kikapcsolódást, közösségi együttlétet biztosítva a természet lágy ölében. Ezért is tartjuk fontosnak a Maros-part folyamatos fejlesztését, korszerűsítését!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.