Közélet

Kiderült a nemzeti konzultáció harmadik kérdésköre - videó!

Kiderült a nemzeti konzultáció harmadik kérdésköre - videó!

2020. február 21., péntek
Kiderült a nemzeti konzultáció harmadik kérdésköre - videó!

A nemzeti konzultáció harmadik kérdéskörét is közzétette a KDNP frakciószóvivője pénteken a Facebook-oldalán: az emberek arról is elmondhatják a véleményüket, szerintük szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek.

Nacsa Lőrinc a közösségi oldalán elérhető videóban közölte: vannak olyanok, akik szerint a válasz erre igen, sőt egyes aktivistacsoportok a lehető legrövidebb büntetés mellett érvelnek.

A képviselő felidézte azt a győri esetet, amikor tízéves fiának és tizenhárom éves nevelt lányának életét oltotta ki egy férfi, aki a bíróság döntése értelmében hamarabb szabadulhatott börtönbüntetéséből. "Az eset megrázó, de sajnos nem egyedi" - fogalmazott Nacsa Lőrinc, hozzátéve: felmerül a kérdés, szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.