/

Baleset miatt ismét jókorát késnek a szegedi vonatok

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tehervonat személygépkocsival ütközött Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban, az üresen álló autónak a másik vágányon szembejövő, Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó Z50-es személyvonat is nekirohant – tájékoztatta a Mávinform kedd este az MTI-t.

A baleset miatt jelentősen nő a vonatok menetideje a Budapest-Cegléd vonalon. A helyszínelés és a műszaki mentés idején Vecsés és Üllő között nem járnak vonatok.

A balesetben senki nem sérült meg, az előzetes vizsgálatok szerint a vasúti fény- és félsorompó rendben működött – írta a Mávinform.

A MÁV-Start pótlóbuszokkal szervezi az utasok elszállítását, a MÁV tervei szerint az InterCity vonatok Újszász érintésével, kerülő útvonalon járnak majd.

A Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony, valamint a Budapest-Szeged közötti InterCity és távolsági sebesvonatok jelentős késésével kell számolni az esti órákban – közölték.

(MTI)

 

Előző sztori

Meteorológus: Európában feje tetejére állt az időjárás

Következő sztori

Nem felelősek az önkormányzatok a közterületi viharkárokért

Legutóbbi hasonló cikkek