//

A vásárhelyi Fidesz szerint a város elindult a hanyatlás útján

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elérkeztünk Hódmezővásárhely leépülésének első mérföldkövéhez, a most a közgyűlés elé kerülő költségvetés a hanyatlás, a megszorítás és az üres kassza költségvetése – mondta Cseri Tamás fideszes önkormányzati képviselő a Rádió 7-nek.

A politikus a költségvetési tervezetről szóló sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a Márky-Zay Péter által alkotott költségvetésből egyebek mellett kiderül, hogy a Modern Városok Programból utoljára 2018 év elején hívtak le forrást.

Hozzátette, a mostani költségvetésben a beruházásokra jutó összeg a tavalyi 7,2 milliárd forinthoz képest már csak a fele, mivel idén csupán 3,8 milliárd forintot fordítanának fejlesztésre.

Cseri Tamás kiemelte, a költségvetésből egyértelműen kiderül, hogy üres a város kasszája, Márki-Zay Péter képtelen külső forrásokat bevonni, a fejlesztésekről a polgármester lemondott, és a vásárhelyiek vesztesei lesznek a 2020-as évnek.

Előző sztori

Elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok kenus

Következő sztori

Drogmaffia ellen indult nyomozás Csongrádban - videó!

Legutóbbi hasonló cikkek