Gazdaság

A turizmus lehet az egyik fő kitörési pont a megyei önkormányzat szerint

A turizmus lehet az egyik fő kitörési pont a megyei önkormányzat szerint

2020. február 24., hétfő
A turizmus lehet az egyik fő kitörési pont a megyei önkormányzat szerint

Rendezvénynaptárral és imázsfilmmel, valamint a turisztikai szereplők megyei összefogásával készül Magyarország legnagyobb idegenforgalmi seregszemléjére a Csongrád megyei önkormányzat.

A február 27. és március 1. között immár 43. alkalommal megrendezendő kiállításon saját standdal és hat kiállítóval várja az utazás szerelmeseit Csongrád megye a HUNGEXPO területén. A megyeszékhely, valamint a Szegedi Szabadtéri Játékok mellett az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Makó, Mórahalom, Szentes és Csongrád képviseli szűkebb hazánk turisztikai kínálatát a rangos szakmai eseményen. Minden eddiginél komolyabb tervei vannak a Csongrád Megyei Önkormányzatnak a turizmusfejlesztés terén: a települési önkormányzatokkal összefogva készül hangsúlyosabb jelenlétre a magyar idegenforgalmi palettán. Ezért szervezte meg az új vezetés, hogy az utazási kiállításon önálló standon mutatja be a megyét. A kiemelt szereplők mellett kiadványok, kézműves termékek és fotók által szinte minden település képviselteti magát a három napos programon.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.