Sport

Veszprémből igazolt a MOL-Pick Szeged

Veszprémből igazolt a MOL-Pick Szeged

2020. január 15., szerda
Veszprémből igazolt a MOL-Pick Szeged

A csapat hivatalos oldalán jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a Telekom Veszprém szlovén válogatott játékosával, Borut Mackovsekkel.

Örömmel jelentem be a MOL-Pick Szeged szurkolóinak, hogy a nyártól kétéves szerződést kötöttünk a szlovén válogatott balátlövővel, Borut Mackovsekkel mondta Kósa Gábor, a klub cégvezetője.

A 27 éves, 203 centiméter magas balátlövő Koperben született,a helyi együttesben, az Izolában kezdte pályafutását, majd Celjében lett profi játékos. Szerepelt a Maribor, a Hannover, a Dinamo Minszk, a Montpellier, az Eisenach csapatában, 2018 óta a Telekom Veszprém együttesének tagja. Mackovsek 2009-ben mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ahol 243 gólt szerzett, a KEK-ben és az EHF-kupa sorozatban két-két idényben szerepelt. A szlovén válogatottban 87 alkalommal lépett pályára és 196 gólt szerzett. Borut Mackovsek Dean Bombac, Matej Gaber, Mario Sostaric és Nik Henigman mellett az ötödik szlovén légiósa lesz MOL-Pick Szegednek.

https://youtu.be/fPi0xsovTQg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.