Meteor

Több napsütés várható a következő napokban

Több napsütés várható a következő napokban

2020. január 19., vasárnap
Több napsütés várható a következő napokban

A következő napokban csapadék csak elszórtan lesz és a hét közepén ismét több lesz a napsütés. Emellett hidegre kell készülni, helyenként akár mínusz 9 fokig is hűlhet a levegő.

Hétfőn nem lesz érdemi csapadék. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1, napközben 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden az ország nagy részén erősen felhős, párás, ködös idő lesz, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet. Szitálás, ónos szitálás előfordulhat. A minimum hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1, a maximum hőmérséklet nagyrészt mínusz 1 és plusz 3 fok között, a napos tájakon plusz 5 fok körül alakul. Szerdára virradóra ismét köd képződik, amely délig feloszlik, felszakadozik a felhőzet is, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Elsősorban északkeleten néhol kialakulhat hózápor. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, a Bakony térségében este viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 9 és mínusz 3, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között valószínű. Csütörtökön és pénteken többórás napsütésre és csapadékmentes időre lehet számítani. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. Csütörtökön a leghidegebb órákban mínusz 7 és 0, pénteken mínusz 9 és mínusz 4 fok között alakul a hőmérséklet. Csütörtökön napközben plusz 1 és 6, pénteken plusz 2 és 7 fok között alakulnak a maximumok. Szombaton a nap második felében elszórtan előfordulhat gyenge eső. A minimum hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 1, a maximum hőmérséklet plusz 2 és 9 fok között valószínű. Vasárnapra virradóra északon köd képződhet. Napközben főként délen helyenként előfordulhat eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 8 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.