Közélet

Joób Mártonék már a tizenegyedik gyermeküket várják

Joób Mártonék már a tizenegyedik gyermeküket várják

2020. január 30., csütörtök
Joób Mártonék már a tizenegyedik gyermeküket várják

Tavaly februárban született meg Joób Márton önkormányzati képviselő tizedik gyermeke, most pedig saját Facebook-oldalán számolt be arról, hogy tizenegyedik gyermeküket várják a feleségével.

Két évvel ezelőtt a Szeged TV-ben úgy fogalmaztak, eredetileg 5-6 gyereket terveztek, ám később rájöttek, több is lehetne. A riport idején még kilenc gyermeket neveltek Joóbék.

Joób a tizedik gyermekük megszületése után a 24.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta, feleségének és neki is van jogosítványa saját 17 személyes buszukra, ezzel szokták naponta járni a várost, hogy a gyerekeket összeszedjék iskola és óvoda után a kora esti órákig.

Gyermekeik közül többen játszanak már valamilyen hangszeren, ezért lefekvés előtti gyakorlásokkor zeneszóval telik meg a ház. – Néha fel is lépnek közösen – mondta az interjúban.

A családfő arról is beszámolt, mindketten nagycsaládból származnak, Joób Mártonnak például öt testvére van, a szüleiknek pedig tavaly áprilisban született a huszonkettedik unokájuk. – Általában inkább két bevásárlókocsit rakunk tele: ötven-hatvan zsömle, 15 liter tej, 4-5 kiló virsli, de így is szinte azonnal kiürül a hűtő. Bár most éppen kedvezően tudtunk virslit venni, harminc kilót fagyasztottunk le – számolt be a bevásárlásokról. Mosógépből is kettő kell a Joób-családnak, ezeket naponta legalább háromszor indítják be és szinte állandóan működnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.