Közélet

Jó és sikeres évet zárt Röszke

Jó és sikeres évet zárt Röszke

2020. január 10., péntek
Jó és sikeres évet zárt Röszke

Hatékony csapadékvíz-elvezető rendszer, energiahatékony fejlesztések a közintézményekben: sikeres évet zárt Röszke. A falu lakossága az utóbbi években szépen gyarapodott, mondja a negyedik ciklusát töltő polgármester, és ebben nem kis szerepe van a tervszerű fejlesztéseknek és a javuló életminőségnek Röszkén - olvasható a Délmagyar cikkében.

2019-ben több hosszú távú fejlesztés is befejeződött, mesélte Borbásné Márki Márta polgármester, amikor Röszke tavalyi évéről kérdezték: ilyen a csapadékvíz-elvezető rendszer felújítása, amit több év alatt építettek ki a falu egyik felében. Jelenleg a település másik részének csapadék-elvezetését terveztetik. A 100 millió forintos nagyságrendű fejlesztés segít megbirkózni a belvízzel, a hirtelen lezúduló csapadékvízzel, amivel Röszkén sokat küzdenek – mondta a település független polgármestere, aki a negyedik ciklusát tölti. Az október 13-i önkormányzati választásokon Röszke ismét az előző testületnek szavazott bizalmat. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Török János)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.