Közlekedés

Harckocsik lepik el Szeged és Vásárhely környékét

Harckocsik lepik el Szeged és Vásárhely környékét

2020. január 17., péntek
Harckocsik lepik el Szeged és Vásárhely környékét
Fokozott katonai járműmozgásra kell számítani Hódmezővásárhely térségébenjanuár 20. és március 6. között - tájékoztatott aMagyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár.
A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár január 20. és március 6. között kiképzési feladatokat hajt végre a Dóc közelében található lő- és gyakorlótéren. Az említett időszakban minden hétfőn és pénteken délelőtt katonai harcjárművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani a 47-es úton Hódmezővásárhely és Szeged között, az M43-as úton a Szegedet elkerülő szakaszon, valamint Szeged és Dóc között.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett szakaszokon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.