/

Civileknek szóló kerekasztal-beszélgetésre invitálnak Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 1-je a civilek napja. E jeles ünnep alkalmából kerekasztal-beszélgetésre kerül sor „Kapcsolatot teremtünk!” címmel a Civil Információs Centrum kezdeményezésére Szegeden.

A rendezvényre meghívott Csongrád megyei szakemberek, szakmai partnerek a 2020 és 2022 közötti időszak civil vonatkozású, civil területet érintő terveiről, elképzeléseiről egyeztetnek. Szó lesz az országos civil kérdőív adatainak ismertetéséről, a Magyar falu program keretében a civil közösségi tevékenységek támogatásáról, valamint egy civil szervezeti kereső kialakításáról.

A beszélgetésen részt vesznek a meghívott szegedi járás 5000 fő alatti teleülései, helyi civil szervezetek, a kormányhivatal, a megyei közgyűlés és az Erzsébet Ifjúsági Alap Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. képviselői.

A rendezvény február 3-án 9 órakor kezdődik a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum (6723 Szeged, Klauzál tér 7. szám alatti) irodájában.

Előző sztori

Van megoldás a szemét és kosz eltüntetésére Szegeden?

Következő sztori

Intézkedéseket vezetett be az SZTE a koronavírus miatt