Közélet

Civileknek szóló kerekasztal-beszélgetésre invitálnak Szegeden

Civileknek szóló kerekasztal-beszélgetésre invitálnak Szegeden

2020. január 31., péntek
Civileknek szóló kerekasztal-beszélgetésre invitálnak Szegeden

Február 1-je a civilek napja.

E jeles ünnep alkalmából kerekasztal-beszélgetésre kerül sor „Kapcsolatotteremtünk!” címmel a Civil Információs Centrum kezdeményezésére Szegeden.

A rendezvényre meghívott Csongrád megyei szakemberek, szakmai partnerek a 2020 és 2022 közötti időszakcivil vonatkozású, civil területet érintő terveiről, elképzeléseiről egyeztetnek. Szó lesz az országos civil kérdőívadatainak ismertetéséről, aMagyar falu programkeretében a civil közösségi tevékenységek támogatásáról, valamint egy civil szervezeti kereső kialakításáról. A beszélgetésen részt vesznek a meghívott szegedi járás 5000 fő alatti teleülései, helyi civil szervezetek, a kormányhivatal, a megyei közgyűlés és azErzsébet Ifjúsági AlapErzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. képviselői.

A rendezvény február 3-án9 órakorkezdődik a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum (6723 Szeged,Klauzál tér 7.szám alatti) irodájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.