Meteor

Szárazabb, enyhe idő közeleg

Szárazabb, enyhe idő közeleg

2019. december 13., péntek
Szárazabb, enyhe idő közeleg

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint éjszaka jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg az Alföldön nagyobb területen szakadozottabbá válhat a felhőtakaró.

Nyugat felől egy újabb, intenzív csapadékzóna éri el a Dunántúlt, az eső mellett elsősorban az Alpokalja magasabban fekvő részein (éjjel esetleg a Bakonyban) havas eső, havazás is előfordulhat. Szombaton a felhő- és csapadékrendszer kelet felé halad, az esti órákban hagyja el az északkeleti határszélt. Mögötte reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúl nagyobb részén a nap is kisüthet több órára. A déli, délkeleti szél éjszaka északira, északkeletire fordul, amelyet élénk, néhol erős, pénteken délután Sopron közelében akár viharos széllökések is kísérhetnek. Szombaton délnyugatira fordul a szél, és helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 2 és 9 fok között várható, az Északi-középhegységben az alacsonyabb értékekkel.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=pjlSZh3K3IU

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.